Realisaties

Uniek effect

Uitgewassen beton is uitermate veelzijdig door de grote keuze aan granulaten en kleurstoffen en de ruwheid van de bodem.

  • Granulaten: Hierbij heeft men keuze tussen het soort granulaat, de grootte en de kleur van de steentjes. Eventuele extra kleur bekomen we door toevoeging van kleurstoffen.
  • De ruwheid van de bodem: Dit is afhankelijk van de mate waarin de stenen aan de oppervlakte kom te liggen en wordt bepaald door hoe diep de bindingsvertrager heeft ingewerkt. Zo zijn er drie mogelijke afwerkingen: micro-uitgewassen, normaal uitgewassen en ruwer uitgewassen.

Door deze enorme hoeveelheid aan mogelijkheden is jouw oprit, terras of tuinpad altijd uniek.

Tijdloos

Uitgewassen beton wordt steeds populairder. Steeds meer mensen zien de voordelen ervan in. De duurzaamheid, de onderhoudsvriendelijkheid, de authentieke look, de veelzijdigheid in combinatie met alle mogelijke stijlen,…

Het is bovendien populair bij jong en oud, waardoor we dus wel kunnen stellen dat uitgewassen beton een tijdloos fenomeen is waar diverse generaties van zullen genieten.

Toepassingen

Uitgewassen beton wordt voornamelijk buiten aangelegd. Maar heel soms zie je micro-uitgewassen beton ook in de modernere interieurs. De meeste mensen gebruiken het voor een tuinpad of om een terras aan te leggen, maar door zijn stevigheid en goede grip wordt het ook vaak voor een oprit toegepast.

Gemeentes maken graag gebruik van uitgewassen beton omwille van de authentieke, rustieke look in combinatie met de stevige draagkracht en leggen er onder andere fietspaden, (dorps)wegen, (markt)pleinen en parkeerplaatsen mee aan.

Contact

Heb je vragen, contacteer mij gerust vrijblijvend!